Janssen van den Berg Trappen in Rijssen

Na vele jaren van individuele ervaring op het gebied van trappen en interieurontwerp, werd in het jaar 2000 Janssen van den Berg Trappen opgericht. Hierdoor zijn wij in staat om allerlei soorten trappen, van eenvoudig tot zeer exclusief, geheel volgens uw wensen te vervaardigen.

Ons uitgangspunt is dat wij kwaliteitswerk leveren, waardoor wij in de loop der jaren steeds meer klanten tevreden mochten stellen. Zodoende hebben wij inmiddels een zeer goede naam in maatwerktrappen opgebouwd. Door enkel mond tot mond reclame is de naam Janssen van den Berg Trappen in zowel Rijssen als ver daarbuiten een begrip geworden.

Wij kunnen u van dienst zijn met het ontwerpen en plaatsen van op maat gemaakte trappen. Daarbij kunt u denken aan open trappen, dichte trappen, kwart trappen of steektrappen. Ieder denkbare trapvorm zou natuurlijk ook mogelijk kunnen zijn.

Janssen van den Berg Trappen
trappen rijssen

Nieuwbouw, verbouw, renovatie of behandeling?

Janssen & van den Berg trappen heeft verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende wensen. Wij hebben opdrachten voor exclusieve trappen in villa’s maar ook standaard trappen voor de reguliere woningbouw, verder voor elk gebouw waar in trap in komt.

Voor het vervangen van een onveilige stalen wenteltrap door een veilige houten trap ben je bij ons aan het goede adres. Daarbij zorgen wij ook voor het slopen van de bestaande trap en de afwerking van de nieuwe trap. Ook vervangen we regelmatig een oude vlizotrap voor een vaste trap naar zolder.

Aannemers en particulieren maken hierdoor veelvuldig gebruik voor het leveren van bovenstaande trappen en diensten. Wij zijn actief in geheel Nederland doch het meest in Overijssel en Gelderland.

De mannen achter Janssen van den Berg Trappen

Henk Janssen

Klaas van den Berg

Rikus Broeze

Theo Olsman