Iedere trap is maatwerk bij Janssen & van den Berg

Houten trappen maken is een ambacht. Dit ambachtelijke werk doen we bij Janssen & van den Berg inmiddels twintig jaar. Naast de diverse gangbare traptypes kan Janssen & van den Berg ook speciale projecten voor u oppakken. Voor elke specifieke situatie kunnen wij voor u een oplossing op maat ontwikkelen.

Smaken verschillen, daarom hebben wij van Janssen & van den Berg trappen ons gespecialiseerd in diverse stijlen. Hierdoor kunnen zowel liefhebbers van klassieke ornamenten als fans van strak en eenvoud bij ons terecht. Maar welke trap wij ook voor u moeten realiseren, u kunt rekenen op de beste kwaliteit. Wij gebruiken namelijk uitsluitend de mooiste houtsoorten en wij produceren op de meest moderne CNC-machine.

Bent u op zoek naar een maatwerk houten trap? Laat u dan vrijblijvend door ons adviseren.

trap laten maken
technieken

Vakwerk en moderne technieken

Vakwerk wordt bij ons gecombineerd met moderne technieken. Maatwerktrappen worden veelal machinaal geproduceerd, terwijl er bij exclusieve trappen veel meer handwerk wordt verricht.

Neem een kijkje bij ons in de werkplaats en u ziet hoe houten trappen bij ons worden geproduceerd. De houten trappen worden vervaardigd uit verschillende houtsoorten, zoals eiken, iroko, mahonie, hevea en vuren. Het hout wordt verwerkt met moderne machines tot de maatwerk trap van uw dromen.

Wij maken o.a. bordestrappen, spiltrappen, steektrappen en stijle trappen. Uiteraard worden alle trappen volledig naar uw wens op maat gemaakt. U bent van harte welkom om het ambacht met uw eigen ogen te komen aanschouwen. Neemt u contact met ons op voor een afspraak?